Munchkin laiptų varteliai

Saugus vaikas namie

Ropojantį, vaikščiojantį vaiką turime apsaugoti nuo namie tvyrančių pavojų, taip pat kartais turime apsaugoti namus nuo vaiko. Tokiais atvejais į pagalbą ateina apsaugos:

  • Aštrių kampų apsaugos dažniausiai naudojamos baldams, pavyzdžiui, stalo kampams uždengti. Rekomenduojame rinktis mažiau pastebimas, skaidrias apsaugas.
  • Užrakinti varteliai neleidžia vaikui savarankiškai naudotis laiptais arba kita atskirta namų erdve. Atkreipkite dėmesį į matmenis, nes platesniems laiptams ar koridoriui gali reikėti vartelių praplėtimo. Taip pat rekomenduojame rinktis tokius, kurie būtų lengvai atidaromi ir uždaromi viena ranka ir būtų tvirtinami be gręžimo (pvz., munchkin®). 
  • Ramiam miegui siūlome rinktis lovos tvoreles (barjerus), kurias galima tvirtinti tiek prie vaiko, tiek prie suaugusiųjų lovų. Tokių tvorelių nereikia gręžti, galima rinktis vienam, dviem, trim ar visiems keturiems lovos kraštams. Dvi šalia esančios tvorelės gali būti sujungtos tarpusavyje, todėl didžiausio stabilumo pasieksite sujungę - visas keturias. 
  • Jeigu norite, kad vaikas nepasiektų spintų ir spintelių turinio - patariame rinktis aycorn® magnetinius užraktus. Tokie užraktai yra nematomi, todėl netraukia vaiko dėmesio, atrodo estetiškiau ir lengviau atsidaro. Tačiau užspaudžiami užraktai yra labiau universalūs ir gali būti naudojami praktiškai bet kur.
  • Pasukami kištukai elektros lizdams užtikrina vaiko saugumą, bet tuo pačiu leidžia naudotis pačiais lizdais.

Kuo anksčiau pradėsite naudoti apsaugas - tuo mažiau jos kris į akį vaikui ir sulauks mažiau pasipriešinimo. Taip pat nepraleisite momento, kai apsaugų jau reikėjo, bet to nežinojote.

Straipsnyje naudojamos partnerystės rinkodaros nuorodos, visi vardiniai produktai yra išbandyti asmeniškai, kitu atveju - jų alternatyvos.
Grįžti į tinklaraštį