darželio kraitelis

Pirmas vaiko ruduo darželyje

Pirmas vaiko ruduo darželyje. Natūralu, jeigu pirma reakcija - pirkti viską ir iš karto, dar neprasidėjus rudeniui. Vis dėlto šis sprendimas gali būti nepasvertas finansiškai ir tuo pačiu rizikuojate įsigyti perteklinių daiktų. Todėl keli praktiniai patarimai - sulaukti reikalingų daiktų sąrašo iš darželio, nes kiekvienas darželis turi savo specifiką ir ne visuose reikalaujama tų pačių daiktų. Taip pat patariame įsigyti tik tai, ko reikės nuo pirmos dienos, nes po rugsėjo pirmosios prekės dažniausiai pinga. Jeigu vaikas keliaus į lauko darželį ar darželį, kuriame daug laiko praleidžiama lauke - nauji drabužiai ar nėriniuotos suknelės dažnai ilgai netarnauja ir galbūt verta pirkti praktiškesnius ar dėvėtus drabužius. O tam, kad vaiko rūbai, batai bei daiktai nepasimestų darželyje - galite juos pažymėti personalizuotais lipdukais, tiesiog pasirinkite norimą spalvą, paveiksliuką bei įveskite vaiko vardą.

Lauko rūbai. Atkreipkite dėmesį ar kombinezonas atsparus vandeniui, neperpučiamas ar turi pašiltinimą. Dėl visų šių savybių mes renkamės - Reima kombinezonus, kurie taip pat ilgai tarnauja. Rudens pradžiai puikiai tiks vandens nepraleidžiantis - Reima Sevetti, o atšalus orams, žieminis - Reima Gotland. Šie kombinezonai didinti 6 cm, todėl rekomenduojama rinktis pagal esamą vaiko ūgį. Tačiau kombinezonai padaryti taip, kad gali būti nešiojami ilgai (pvz., 104 cm kombinezoną gali nešioti vaikai, kurių ūgiai 98, 104 ir 110).

Lietaus batai. Sausos kojos leis vaikams smagiai žaisti lauke, esant ir prastam orui. Pats paprasčiausias pasirinkimas - klasikiniai Crocs Kids' Handle It batai.

Vidaus batai. Rudens ir žiemos metu rekomenduojame Superfit šlepetes. Galima rinktis - ir veltinės, jeigu patalpose šalčiau. Labai svarbu, kad batus būtų lengva autis, kad jie būtų patogūs ir patvarūs. Jeigu ieškote vandens nebijančių batų - puikiai tinka Crocs šlepetės.

Kuprinė. Tai nėra ta prekė, kurios reikalauja visi darželiai. Dažniausiai ji reikalinga, jei darželiai turi išvykų, kurių metu vaikai nešasi savo užkandžius ar vandenį. Pirkdami kuprinę internetu, būtinai atkreipkit dėmesį į jos dydį bei svorį. Tikrai patvarios kuprinės - Fjällräven Kånken Mini.

 

Gertuvė. Jeigu Jūsų darželyje reikia gertuvės - pasirūpinkite darželio gertuvės higiena, nes netinkamai valomas gertuvės kaupia bakterijas. Pagal galimybes, rinkites lengvesnes gertuves. Mums patinka - nerūdijančio plieno, jos reikalauja mažiau priežiūros ir vanduo ilgiau išlieka šviežias, pavyzdžiui, Klean Kanteen gertuvės. Esant poreikiui galima atskirai nusipirkti dangtelius ir kamštukus, gertuvėse gerai laikosi vanduo, visos dalys plaunamos indaplovėje. Besimokantiems gerti iš puodelio, pasirinkimas numeris vienas - Munchkin Miracle 360° puodelis, nes vanduo neišsipila net apvertus puodelį.

Užkandžių dėžutės. Mums patinka Lässig nerūdijančio plieno 3 dėžučių rinkinys, kurį galite plauti indaplovėje.

O švariems pakaitiniams rūbams susidėti rekomenduojame ekologišką Bits&Kids maišelį. Čia taip pat tilps pižama, patalynė ar kiti daiktai, kuriuos reikės parsinešti namo po dienos ar savaitės darželyje.

Grįžti į tinklaraštį